fbpx

Cirkelträning i Trädgårdsgymmet

Här finns sju stationer där du jobbar så mycket som du känner för just i dag. Alla stationerna har fokus på funktionell träning som främjar din styrka och stabilitet i vardagens göromål. Det ska vara rakt och enkelt att träna. Vi vill göra det med ”knorr” med hjälp av trädgårdens redskap.

Starta med uppvärmning, kanske 1,5 km i elljusspåret? Därefter är det bara att köra på.

 

Utmana kollegorna och kör på så mycket som känns bra just i dag!

Där nytta möter nöje! Mycket nöje.

Helt avgörande för att vi människor ska nå vår fulla potential är aktivitet. Hos oss är du aldrig längre än några steg ifrån aktiviteter för både kropp och knopp. Som kompass för att möta dina olika behov finns många olika saker att välja mellan. Här kan du locka fram ditt inre barn och hitta lekfullheten eller få hjärtat att slå av både träning och lust. Alla våra aktiviteter bottnar i en mental tallriksmodell för hjärnan. För en välmående hjärna är grunden för att fungera och prestera på topp.

Som extra resurs finns vårt systerbolag Gällöfsta Perlan Ledarskap, specialisterna på unik och djupgående teambuilding.Eftersom vi befinner oss bortom färisten kan det mycket väl dyka upp oväntade inslag. Scrolla ner och se själv. Och vill du ha något unikt för just ditt möte, så hittar vi mer än gärna på nya utmaningar. Bara hör av dig!

Fler aktiviteter

En spännande aktivitet kan göra skillnaden på en konferens – en företagsaktivitet med skratt sätter stämning och bygger en positiv aura