fbpx

En grilliant afton med BBQ

Vem har sagt att grill tillhör sommar, sol och värme, inte vi i alla fall. Vår devis är att grilla kan man göra året om. Vad kan vara mer stämningsfullt än smaken av grillat i den mörkaste midvintern eller varför inte tjuvstarta våren med en grillning i mars?  Vår kökschef  erbjuder sina specialiteter månad för månad med allt kring säsong. Det kan vara  grillklassiker -en   Amerikans BBQ  eller vågar ni er på mer grönt?

Byt ut kvällens trerätters middag mot en härlig BBQ
Pris: Tillägg till helpensionspriset 90 kr.
Antal: Min 10 personer

Där nytta möter nöje! Mycket nöje.

Helt avgörande för att vi människor ska nå vår fulla potential är aktivitet. Hos oss är du aldrig längre än några steg ifrån aktiviteter för både kropp och knopp. Som kompass för att möta dina olika behov finns många olika saker att välja mellan. Här kan du locka fram ditt inre barn och hitta lekfullheten eller få hjärtat att slå av både träning och lust. Alla våra aktiviteter bottnar i en mental tallriksmodell för hjärnan. För en välmående hjärna är grunden för att fungera och prestera på topp.

Som extra resurs finns vårt systerbolag Gällöfsta Perlan Ledarskap, specialisterna på unik och djupgående teambuilding.Eftersom vi befinner oss bortom färisten kan det mycket väl dyka upp oväntade inslag. Scrolla ner och se själv. Och vill du ha något unikt för just ditt möte, så hittar vi mer än gärna på nya utmaningar. Bara hör av dig!

Fler aktiviteter

En spännande aktivitet kan göra skillnaden på en konferens – en företagsaktivitet med skratt sätter stämning och bygger en positiv aura