fbpx

Golf

From tee to green, from green to Gällöfsta Herrgård

Endast 10 minuter från Gällöfsta Herrgård ligger en  Mastersbana och väntar på dig.  Kungsängens Golf Club med två 18-hålsbanor. Kings Course och Queens Course. Kings Course är ett riktigt kraftprov medan Queens Course kräver mer finkänslighet av spelaren.

Njut av en  dag på banan och framåt eftermiddagen samlas ni för After-golf i Jakobs bar eller om vädret tillåter ute i  vår lummiga trädgård. Till  kvällen serveras herrgårdens trerättersmeny och efter en god natts sömn väntar en stärkande frukost och kanske en runda till på nästa bana.

Hos oss behöver du inte laga nedslagsmärken, bara luta dig tillbaka och njuta!

Här läser du mer om våra golfpaket;
Golfpaket vardagar

Golfpaket weekend

Välkommen att golfa 3 mil från centrala Stockholm!

 

 

Där nytta möter nöje! Mycket nöje.

Helt avgörande för att vi människor ska nå vår fulla potential är aktivitet. Hos oss är du aldrig längre än några steg ifrån aktiviteter för både kropp och knopp. Som kompass för att möta dina olika behov finns många olika saker att välja mellan. Här kan du locka fram ditt inre barn och hitta lekfullheten eller få hjärtat att slå av både träning och lust. Alla våra aktiviteter bottnar i en mental tallriksmodell för hjärnan. För en välmående hjärna är grunden för att fungera och prestera på topp.

Som extra resurs finns vårt systerbolag Gällöfsta Perlan Ledarskap, specialisterna på unik och djupgående teambuilding.Eftersom vi befinner oss bortom färisten kan det mycket väl dyka upp oväntade inslag. Scrolla ner och se själv. Och vill du ha något unikt för just ditt möte, så hittar vi mer än gärna på nya utmaningar. Bara hör av dig!

Fler aktiviteter

En spännande aktivitet kan göra skillnaden på en konferens – en företagsaktivitet med skratt sätter stämning och bygger en positiv aura