fbpx

Yoga retreat med Madeleine Wilhelmsson

22/02 - 23/02

 ”New Beginnings”

Välkommen till ett transformerande, påfyllande och avkopplande yogaretreat på temat ”New Beginnings” med Madeleine Wilhelmsson & Jonas Rådahl.

Detta är en helg för hela dig med fokus på lugn yoga och meditation för att nollställa, släppa, fylla på och starta om!
Under detta retreat kommer du utvecklas inom flera dimensioner då du guidas på en spännande resa in i dig själv med hjälp av balanserade och mjuka yogapass. Madeleine Wilhelmsson leder dig i ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga en meditativ form av kundaliniyoga med fokus på andning och avslappning. Jonas Rådahl bjuder in oss i den stillsamma yinyogans och pranayamans värld. Du kommer även att få öppna upp kroppen morgontid med några sköna men lugna övningar från hatha yogan som alla kan göra.

Under helgen får du möjlighet att sätta en intention för att förstärka samt möta det nya och friska i din kropp men även uppnå en djup balans i hela ditt energisystem (chakrasystem).

Om dina lärare: 

Madeleine Wilhelmsson är yogaterapeut, grundare av två yogastudios på Östermalm i Stockholm samt självläkningskonceptet och appen ManaYoga®. Hon delar ofta sin passion för yoga med världen i flera av våra största kvälls- och dagstidningar och har egen erfarenhet av att läka från stress och sköldkörtelbesvär med yoga och meditation.

Jonas Rådahl är en av Sveriges mest erfarna och efterfrågade yogalärare med gedigen och lång utbildning inom flera klassisk yogastilar. Han sprider sina kunskaper och utbildar själv yogalärare över flera kontinenter.

Kursinformation
Läs mer och boka din plats här  – du förflyttas nu till Yogamanas webb

Välkommen till en nystarts-yoga-potpurri av det allra bästa från yoga och meditation.
//Madeleine Wilhelmsson och Jonas Rådahl